top of page

...

Påskevafler med appelsin

Påskevafler med appelsin

Luftige og fristende påskevafler med appelsin og rømme – en frisk vri på en norsk klassiker!

 

Disse vaflene er akkurat slik vi liker dem: gyldne, myke og fulle av smak – men med en liten påsketvist. Kombinasjonen av rømme, fløte og et hint av appelsinjuice gir en frisk og fyldig vaffelrøre som gjør seg perfekt til både kaffekosen og påskefrokosten.

 

Server dem med syltetøy, brunost eller bare et dryss melis – uansett blir det garantert god stemning rundt bordet.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med appelsinjuice.

 

Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.

 

Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør

unødvendig lenge.

 

La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page