
...

Påskevafler med appelsin
Luftige og fristende påskevafler med appelsin og rømme – en frisk vri på en norsk klassiker!
Disse vaflene er akkurat slik vi liker dem: gyldne, myke og fulle av smak – men med en liten påsketvist. Kombinasjonen av rømme, fløte og et hint av appelsinjuice gir en frisk og fyldig vaffelrøre som gjør seg perfekt til både kaffekosen og påskefrokosten.
Server dem med syltetøy, brunost eller bare et dryss melis – uansett blir det garantert god stemning rundt bordet.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med appelsinjuice.
Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.
Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør
unødvendig lenge.
La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
