top of page

...

Påskelikør

Påskelikør

Påskelikør med appelsin, vanilje og kardemomme – gyllen, krydret og perfekt til vårens høytid!

 

Denne påskelikøren kombinerer solmoden appelsin med varm vanilje og et hint av kardemomme – en smakfull hyllest til påskens lyse stunder. Den er enkel å lage, men full av dybde og aroma, og den gjør seg like godt i et lite glass etter middagen som i en koselig gaveflaske til vertskapet.

 

Lag den i god tid før påske og gled deg til en gyllen likør med nydelig duft og smak – en perfekt avslutning på påskemåltidet eller en liten luksus på fjellhytta.

Ikke nok ratings ennå

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland vodka og sukker godt og la det stå til sukkeret er helt oppløst.

 

Skrell appelsinen med for eksempel en grønnsaksskreller og kutt skallet i strimler. Del vaniljestangen i 2.

 

Ha vodkablandingen, appelsinskall, vaniljestang og kardemomme  i en ren beholder, og oppbevar kaldt i minst 3 uker. Vend på beholderen noen ganger underveis.

 

Sil og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page