
...

Påskelikør
Påskelikør med appelsin, vanilje og kardemomme – gyllen, krydret og perfekt til vårens høytid!
Denne påskelikøren kombinerer solmoden appelsin med varm vanilje og et hint av kardemomme – en smakfull hyllest til påskens lyse stunder. Den er enkel å lage, men full av dybde og aroma, og den gjør seg like godt i et lite glass etter middagen som i en koselig gaveflaske til vertskapet.
Lag den i god tid før påske og gled deg til en gyllen likør med nydelig duft og smak – en perfekt avslutning på påskemåltidet eller en liten luksus på fjellhytta.
Ikke nok ratings ennå
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland vodka og sukker godt og la det stå til sukkeret er helt oppløst.
Skrell appelsinen med for eksempel en grønnsaksskreller og kutt skallet i strimler. Del vaniljestangen i 2.
Ha vodkablandingen, appelsinskall, vaniljestang og kardemomme i en ren beholder, og oppbevar kaldt i minst 3 uker. Vend på beholderen noen ganger underveis.
Sil og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
