top of page

...

Påske vaffelkake med krem

Påske vaffelkake med krem

Påske vaffelkake med krem – en saftig og frisk festkake!

 

Denne påskevaffelkaken med krem er en herlig og annerledes vri på tradisjonelle vafler, perfekt til påskefesten! Laget med en lett vaffelrøre, fylt med frisk appelsin og toppet med luftig krem, gir denne kaken både smak og tekstur. Lag på lag med krem og appelsin gjør at hver bit er både saftig og frisk – en vakker dessert som blir garantert en hit på påskebordet.

 

Med et ekstra touch av appelsinskall og ringblomster får du en smakfull og festlig kake!

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med appelsinjuice. Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt. Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør

unødvendig lenge. La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

 

Stek vaflene og avkjøl på rist.

 

Pisk fløte og sukker til krem. Skrell appelsinen og kutt i biter.

 

Monter kaken med krem og appelsin mellom hvert lag og topp med mer krem og appelsin. Pynt eventuelt med litt revet appelsinskall og ringblomster.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page