top of page

...

Påske sildesmørbrød

Påske sildesmørbrød

Spekesild smørbrød – en frisk og smakfull klassiker!

 

 

Spekesild smørbrød er en enkel, men smakfull rett som kombinerer det salte og kraftige fra spekesilden med den søte friskheten fra appelsinen. Den gyllenstekte loffen gir en perfekt base for den kremede rømmen, og sammen med et lite krydder av salt og pepper får du en smakfull miks som virkelig treffer.

 

Perfekt som en forrett, kveldsmat eller en smakfull overraskelse til helgens samling!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Stek loffskivene gyllen i en stekepanne med smør.

 

Kutt spekesilden i gaffelbiter.

 

Kutt appelsinen i filetbiter.

 

Smør rømme på loffskivene og topp med appelsin og spekesild, krydre med litt salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page