
...

Påske sildesmørbrød
Spekesild smørbrød – en frisk og smakfull klassiker!
Spekesild smørbrød er en enkel, men smakfull rett som kombinerer det salte og kraftige fra spekesilden med den søte friskheten fra appelsinen. Den gyllenstekte loffen gir en perfekt base for den kremede rømmen, og sammen med et lite krydder av salt og pepper får du en smakfull miks som virkelig treffer.
Perfekt som en forrett, kveldsmat eller en smakfull overraskelse til helgens samling!
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Stek loffskivene gyllen i en stekepanne med smør.
Kutt spekesilden i gaffelbiter.
Kutt appelsinen i filetbiter.
Smør rømme på loffskivene og topp med appelsin og spekesild, krydre med litt salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
