
...

Påske pavlova
Påske-pavlova – luftig, frisk og full av vårstemning!
Denne påske-pavlovaen er den perfekte avslutningen på påskens måltider – en sprø og seig marengsbunn toppet med silkemyk krem og friske, tropiske smaker. Med mango, pasjonsfrukt, kokosflak og små påskesjokolader blir det både en fest for øynene og ganen.
Enkel å lage, men garantert imponerende – denne kaken bringer solen og den ekte påskegleden til bordet uansett vær!
(4.7/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter. Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem.
Pynt med mango, pasjonsfrukt, kokosflak, mynte og påskesjokolade.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
