
...

Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré
Pannestekt laks med en fløyelsmyk blomkålpuré og agurksalat, det perfekte festmåltid!
Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré er en frisk og smakfull rett som kombinerer det beste av både sjømat og grønnsaker. Den sprø stekte laksen, som er perfekt tilberedt med en gyllen og smakfull skorpe, får en herlig kontrast i den friske, syrlige agurksalaten. Den myke blomkålpuréen tilfører retten en fløyelsmyk konsistens og en mild smak som binder sammen de ulike elementene på tallerkenen.
Dette er en lett, men næringsrik rett som både er full av smak og gir en sunn og tilfredsstillende middag. Perfekt for dem som ønsker en rask og smakfull middag med et sunt preg.
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skjær agurk i tynne strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurken og la den stå i minst 15 minutter.
Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør. Sil av vannet og tilsett fløte og smør. Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
Ha smør i en stekepanne og varm opp til middels høy varme. Del laksen i 4 biter og legg i stekepannen, krydre med salt og pepper. Stek i ca. 3 minutter på hver side. Hell over litt sitronsaft før servering.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
