top of page

...

Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré

Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré

Pannestekt laks med en fløyelsmyk blomkålpuré og agurksalat, det perfekte festmåltid!

 

Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré er en frisk og smakfull rett som kombinerer det beste av både sjømat og grønnsaker. Den sprø stekte laksen, som er perfekt tilberedt med en gyllen og smakfull skorpe, får en herlig kontrast i den friske, syrlige agurksalaten. Den myke blomkålpuréen tilfører retten en fløyelsmyk konsistens og en mild smak som binder sammen de ulike elementene på tallerkenen.

 

Dette er en lett, men næringsrik rett som både er full av smak og gir en sunn og tilfredsstillende middag. Perfekt for dem som ønsker en rask og smakfull middag med et sunt preg.

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skjær agurk i tynne strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurken og la den stå i minst 15 minutter.

 

Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør. Sil av vannet og tilsett fløte og smør. Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

 

Ha smør i en stekepanne og varm opp til middels høy varme. Del laksen i 4 biter og legg i stekepannen, krydre med salt og pepper. Stek i ca. 3 minutter på hver side. Hell over litt sitronsaft før servering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page