top of page

...

ANNONSE

Slik gjør du

Vask og kutt fennikel i båter. Ha over i en ildfast form og vend sammen med skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen på 180 grader i 30-40 minutter.

 

Rens hummerhalen og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Klem over sitronsaft og la den hvile litt under lokk.

 

Finkutt sjalottløk og ha i en kjele sammen med hvitvin. Reduser til halv mengde og tilsett fløte. Reduser på nytt til halv mengde over middels varme. Skru ned varmen og visp inn kaldt smør i terninger. Rett før servering tilsetter du urteolje og rører lett sammen, da får den en fin grønn marmorering.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

Pannestekt hummer med bakt fennikel og smørsaus

Pannestekt hummer med bakt fennikel og smørsaus

Pannestekt hummerhale er noe av det beste man kan spise. Servert med bakt fennikel og en urtemarmorert smørsaus. Det høres kanskje vanskelig ut, men det er en enkel rett å lage.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page