
...

Pannekaker med kanel og sukker
Pannekaker dekket med kanel og sukker. Perfekt hvis du har lyst på ekstra søte pannekaker, og ikke teller kalorier.
Dette er en smakfull og klassisk kombinasjon som alltid bringer frem gode minner. Den myke pannekaken får en deilig krydret smak fra kanelen, og sukkeret gir en perfekt sødme som hever smaken til nye høyder. Denne enkle, men smakfulle varianten er ideell for en koselig frokost eller som en liten dessert etter middagen. Serveres gjerne med et glass melk eller en kopp kaffe for å fullføre opplevelsen.
Perfekt for både hverdagskos og helger, denne oppskriften på pannekaker med kanel og sukker vil garantert være en hit hos alle!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland mel, salt, sukker og kanel sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.
Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
Bland sammen sukker og kanel og hell det på en tallerken.
Når begge sider av pannekaken er stekt, legger du den på tallerkenen med kanel og sukker og ruller den sammen. Da blir den ene siden dekket av kanel og sukker blandingen. Kutt i biter og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
