top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Bland mel, salt, sukker og kanel  sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Bland sammen sukker og kanel og hell det på en tallerken.

 

Når begge sider av pannekaken er stekt, legger du den på tallerkenen med kanel og sukker og ruller den sammen. Da blir den ene siden dekket av kanel og sukker blandingen. Kutt i biter og server.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Pannekaker med kanel og sukker

Pannekaker med kanel og sukker

Pannekaker dekket med kanel og sukker. Perfekt hvis du har lyst på ekstra søte pannekaker, og ikke teller kalorier.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page