top of page

...

Slik gjør du

Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Når begge sider av pannekaken er stekt, brettes den sammen og legges på et fat med lokk, da holder de seg varme mens du steker.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Pannekaker

Pannekaker

En av norges mest populære middagsretter! Pannekaker slår aldri feil og denne enkle og gode oppskriften bør være en fast følgesvenn.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page