top of page

...

Pannekaker

Pannekaker

En av norges mest populære middagsretter! Pannekaker slår aldri feil og denne enkle og gode oppskriften bør være en fast følgesvenn.

 

Pannekaker er en klassisk rett som alltid slår an, enten til frokost, lunsj eller middag. Med sin myke, luftige tekstur og deilige smak, er det en rett som kan tilpasses utallige måter. Server de med tradisjonelt tilbehør som sukker, syltetøy og friske bær, eller gå for mer kreative varianter som sjokoladebiter, krem eller kremet ost.

 

Denne oppskriften på pannekaker gir deg den perfekte røren som både er enkel å lage og smaker fantastisk. Pannekakene kan tilpasses etter egen smak, og er alltid en sikker vinner hos både barn og voksne!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Når begge sider av pannekaken er stekt, brettes den sammen og legges på et fat med lokk, da holder de seg varme mens du steker.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page