
...

Pannekaker
En av norges mest populære middagsretter! Pannekaker slår aldri feil og denne enkle og gode oppskriften bør være en fast følgesvenn.
Pannekaker er en klassisk rett som alltid slår an, enten til frokost, lunsj eller middag. Med sin myke, luftige tekstur og deilige smak, er det en rett som kan tilpasses utallige måter. Server de med tradisjonelt tilbehør som sukker, syltetøy og friske bær, eller gå for mer kreative varianter som sjokoladebiter, krem eller kremet ost.
Denne oppskriften på pannekaker gir deg den perfekte røren som både er enkel å lage og smaker fantastisk. Pannekakene kan tilpasses etter egen smak, og er alltid en sikker vinner hos både barn og voksne!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.
Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
Når begge sider av pannekaken er stekt, brettes den sammen og legges på et fat med lokk, da holder de seg varme mens du steker.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
