top of page

...

Panna cotta med rabarbra

Panna cotta med rabarbra

Panna cotta med rabarbra er en nydelig kombinasjon av kremet vaniljedessert og syrlig rabarbra. Den silkemyke panna cottaen får et friskt løft med hjemmelaget rabarbrakompott og friske bær på toppen – perfekt som en lett sommerdessert eller en avslutning på et festmåltid. Enkel å lage i forkant og like god som den er vakker.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5–10 minutter til de er myke.

 

Hell kremfløten i en kjele sammen med sukker. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha både frø og stang i kjelen. Varm opp blandingen til kokepunktet under omrøring, men la den ikke koke.

 

Ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen, og rør inn de myke gelatinplatene til de er helt oppløst.

 

Hell blandingen over i porsjonsglass eller former, og sett kjølig i minst 4 timer – gjerne over natten – til panna cottaen har satt seg.

 

Kutt rabarbra i biter og ha over i en kjele sammen med sukker, sitronsaft og vann, kok opp og la småkoke i 10-15 minutter, avkjøl.

 

Topp pannacotta med rabarbrakompott og friske bær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page