
...

Panna cotta med rabarbra
Panna cotta med rabarbra er en nydelig kombinasjon av kremet vaniljedessert og syrlig rabarbra. Den silkemyke panna cottaen får et friskt løft med hjemmelaget rabarbrakompott og friske bær på toppen – perfekt som en lett sommerdessert eller en avslutning på et festmåltid. Enkel å lage i forkant og like god som den er vakker.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5–10 minutter til de er myke.
Hell kremfløten i en kjele sammen med sukker. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha både frø og stang i kjelen. Varm opp blandingen til kokepunktet under omrøring, men la den ikke koke.
Ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen, og rør inn de myke gelatinplatene til de er helt oppløst.
Hell blandingen over i porsjonsglass eller former, og sett kjølig i minst 4 timer – gjerne over natten – til panna cottaen har satt seg.
Kutt rabarbra i biter og ha over i en kjele sammen med sukker, sitronsaft og vann, kok opp og la småkoke i 10-15 minutter, avkjøl.
Topp pannacotta med rabarbrakompott og friske bær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
