top of page

...

Panna cotta med pasjonsfrukt

Panna cotta med pasjonsfrukt

Panna cotta med pasjonsfrukt er en frisk og elegant dessert som passer perfekt til festlige anledninger. Den fløyelsmyke vaniljepuddingen kombineres med syrlig pasjonsfrukt, søte physalis og frisk mynte – en balanse av kremet, friskt og fruktig i hver eneste skje. Enkel å forberede i god tid og garantert en suksess på dessertbordet.

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5–10 minutter til de er myke.

 

Hell kremfløten i en kjele sammen med sukker. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha både frø og stang i kjelen. Varm opp blandingen til kokepunktet under omrøring, men la den ikke koke.

 

Ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen, og rør inn de myke gelatinplatene til de er helt oppløst.

 

Hell blandingen over i porsjonsglass eller former, og sett kjølig i minst 4 timer – gjerne over natten – til panna cottaen har satt seg.

 

Topp med pasjonsfrukt, physalis og mynte.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page