
...

Panna cotta med pasjonsfrukt
Panna cotta med pasjonsfrukt er en frisk og elegant dessert som passer perfekt til festlige anledninger. Den fløyelsmyke vaniljepuddingen kombineres med syrlig pasjonsfrukt, søte physalis og frisk mynte – en balanse av kremet, friskt og fruktig i hver eneste skje. Enkel å forberede i god tid og garantert en suksess på dessertbordet.
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5–10 minutter til de er myke.
Hell kremfløten i en kjele sammen med sukker. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha både frø og stang i kjelen. Varm opp blandingen til kokepunktet under omrøring, men la den ikke koke.
Ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen, og rør inn de myke gelatinplatene til de er helt oppløst.
Hell blandingen over i porsjonsglass eller former, og sett kjølig i minst 4 timer – gjerne over natten – til panna cottaen har satt seg.
Topp med pasjonsfrukt, physalis og mynte.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
