
...

Panna cotta med bringebær
Panna cotta med bringebær er en klassisk og elegant dessert med perfekt balanse mellom søtt og syrlig. Den fløyelsmyke vaniljepuddingen får et friskt løft med en hjemmelaget bringebærsaus og friske bær på toppen. En dessert som både ser imponerende ut og smaker fantastisk – perfekt til alt fra middagsselskap til sommerfeiring.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5–10 minutter til de er myke.
Hell kremfløten i en kjele sammen med sukker. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha både frø og stang i kjelen. Varm opp blandingen til kokepunktet under omrøring, men la den ikke koke.
Ta kjelen av varmen, fjern vaniljestangen, og rør inn de myke gelatinplatene til de er helt oppløst.
Hell blandingen over i porsjonsglass eller former, og sett kjølig i minst 4 timer – gjerne over natten – til panna cottaen har satt seg.
Ha bringebær i en kjele sammen med sukker, sitronsaft og vann, kok opp og la småkoke i 10-15 minutter, avkjøl og sil.
Topp pannacotta med bringebærsaus og friske bær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
