top of page

...

Pære carpaccio med blåmuggost

Pære carpaccio med blåmuggost

En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!

 

Pære carpaccio med blåmuggost er en elegant og smakfull rett som kombinerer det søte og det salte på en fantastisk måte. Den tynne, delikate pæreskiverne gir en frisk og lett base, mens den kremete blåmuggosten tilfører en kraftig og intens smak. Dette gjør retten perfekt som en forrett eller som en spennende tapastallerken. Pærenes naturlige sødme balanseres perfekt med den litt skarpe smaken fra blåmuggosten, og sammen med noen valnøtter eller en mild vinaigrette får du en herlig kontrast av teksturer og smaker.

 

En perfekt rett for dem som ønsker noe uvanlig, men utrolig velsmakende!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.

 

Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.

 

Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.

 

Dryss over dressingen og server.

 

Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page