
...

Pære carpaccio med blåmuggost
En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!
Pære carpaccio med blåmuggost er en elegant og smakfull rett som kombinerer det søte og det salte på en fantastisk måte. Den tynne, delikate pæreskiverne gir en frisk og lett base, mens den kremete blåmuggosten tilfører en kraftig og intens smak. Dette gjør retten perfekt som en forrett eller som en spennende tapastallerken. Pærenes naturlige sødme balanseres perfekt med den litt skarpe smaken fra blåmuggosten, og sammen med noen valnøtter eller en mild vinaigrette får du en herlig kontrast av teksturer og smaker.
En perfekt rett for dem som ønsker noe uvanlig, men utrolig velsmakende!
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.
Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.
Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.
Dryss over dressingen og server.
Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
