top of page
...
Slik gjør du
Kutt kålen i 8 like store båter.
Legg over i en ildfast form og ha på smør, sitronsaft, salt og pepper.
Stek på 180 grader i 40 minutter, snu kålen halvveis i steketiden.
Tips! Server med chiliflak og soyasaus og bruk det til asiatiske retter som f.eks vårruller!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Ovnsbakt kål
Ovnsbakt kål er kanskje ikke det mest estetiske å legge på tallerkenen, men det er som kjent det indre som teller... Det blir ordentlig godt og perfekt for å tilføre en rustikk og smakfull touch til både kjøtt og fisk.
(5/5)
30 minutter
bottom of page