top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt kålen i 8 like store båter.

 

Legg over i en ildfast form og ha på smør, sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek på 180 grader i 40 minutter, snu kålen halvveis i steketiden.

 

Tips! Server med chiliflak og soyasaus og bruk det til asiatiske retter som f.eks vårruller!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål er kanskje ikke det mest estetiske å legge på tallerkenen, men det er som kjent det indre som teller... Det blir ordentlig godt og perfekt for å tilføre en rustikk og smakfull touch til både kjøtt og fisk.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page