top of page

...

Slik gjør du

Kutt kålen i 8 like store båter.

 

Legg over i en ildfast form og ha på smør, sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek på 180 grader i 40 minutter, snu kålen halvveis i steketiden.

 

Tips! Server med chiliflak og soyasaus og bruk det til asiatiske retter som f.eks vårruller!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål er kanskje ikke det mest estetiske å legge på tallerkenen, men det er som kjent det indre som teller... Det blir ordentlig godt og perfekt for å tilføre en rustikk og smakfull touch til både kjøtt og fisk.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page