top of page

...

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål er kanskje ikke det mest estetiske å legge på tallerkenen, men det er som kjent det indre som teller... Det blir ordentlig godt og perfekt for å tilføre en rustikk og smakfull touch til både kjøtt og fisk.

 

Dette er en deilig og enkel rett som virkelig fremhever kålets naturlige smak på en ny og spennende måte. Når kålen bakes i ovnen, får den en herlig sprø tekstur på utsiden og blir mør og søt på innsiden. Med riktig krydder og en liten dose olivenolje blir denne retten både smakfull og næringsrik.

 

Ovnsbakt kål kan serveres som en siderett til mange ulike middager eller som en smakfull vegetarmiddag på egen hånd. Den enkle tilberedningen gjør det til et raskt valg, og det er perfekt for dem som ønsker å inkludere mer grønnsaker i kostholdet sitt.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kutt kålen i 8 like store båter.

 

Legg over i en ildfast form og ha på smør, sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek på 180 grader i 40 minutter, snu kålen halvveis i steketiden.

 

Tips! Server med chiliflak og soyasaus og bruk det til asiatiske retter som f.eks vårruller!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page