top of page

...

Ostesmørbrød med brie, tomat og balsamico

Ostesmørbrød med brie, tomat og balsamico

Et deilig smørbrød med brie og tomatsalat. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.

 

Ostesmørbrød med brie, tomat og balsamico er en smakfull og enkel rett som kombinerer den kremete, rike smaken av brie med de friske, søte tomatene og den syrlige balsamicoen.

 

Den sprø, ristet brødet gir en perfekt base for de deilige ingrediensene, og balsamicoen tilfører et ekstra lag med dybde og kompleksitet til retten.

 

Dette ostesmørbrødet er ideelt som en lett lunsj, en del av en tapasmeny, eller som en smakfull middag når du har lyst på noe raskt og godt. Enkle, men utrolig smakfulle ingredienser gjør dette til en favoritt for mange.

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Stek brødet lett i en stekepanne med olivenolje.

 

Legg skivet brie på brødskivene og ha tilbake i stekepannen, sett på lav varme og legg på lokk, vent til osten smelter.

 

Kutt tomatene i biter. Finhakk sjalottløk og basilikum. Bland sammen alle ingrediensene til tomatsalaten og smak til med salt og pepper.

 

Topp smørbrødet med tomatsalat og pynt med finhakket persille.

 

Tips! Kjempegodt med et lite dryss tørkede chiliflak på toppen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page