
...

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp
Dette ostesmørbrødet er perfekt å servere til lunsj med venner, eller om du bare ønsker å kose deg alene. Kan også serveres til middag. Oppskriften kan varieres med ulike typer sopp, som f.eks kantarell eller steinsopp!
Ostesmørbrød med brie og stekt sopp er en herlig og smakfull rett som kombinerer rik, kremet brie med den jordaktige smaken av stekt sopp. Dette smørbrødet gir en deilig balanse mellom de milde, smøraktige smakene av osten og den umami-ladde soppen.
Den sprø, varme brødskiven binder det hele sammen, og du kan gjerne toppe med friske urter eller et dryss av pepper for ekstra smak. Dette smørbrødet er både lett å lage og en fryd for smaksløkene – en sikker vinner i enhver matelskers kjøkken.
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Stek brødet lett i en stekepanne med olivenolje.
Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Legg skivet brie på brødskivene og ha tilbake i stekepannen, sett på lav varme og legg på lokk, vent til osten smelter.
Topp med soppen og pynt med finhakket gressløk.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
