top of page

...

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Dette ostesmørbrødet er perfekt å servere til lunsj med venner, eller om du bare ønsker å kose deg alene. Kan også serveres til middag. Oppskriften kan varieres med ulike typer sopp, som f.eks kantarell eller steinsopp!

 

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp er en herlig og smakfull rett som kombinerer rik, kremet brie med den jordaktige smaken av stekt sopp. Dette smørbrødet gir en deilig balanse mellom de milde, smøraktige smakene av osten og den umami-ladde soppen.

 

Den sprø, varme brødskiven binder det hele sammen, og du kan gjerne toppe med friske urter eller et dryss av pepper for ekstra smak. Dette smørbrødet er både lett å lage og en fryd for smaksløkene – en sikker vinner i enhver matelskers kjøkken.

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Stek brødet lett i en stekepanne med olivenolje.

 

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Legg skivet brie på brødskivene og ha tilbake i stekepannen, sett på lav varme og legg på lokk, vent til osten smelter.

 

Topp med soppen og pynt med finhakket gressløk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page