top of page

...

Slik gjør du

Stek brødet lett i en stekepanne med olivenolje.

 

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Legg skivet brie på brødskivene og ha tilbake i stekepannen, sett på lav varme og legg på lokk, vent til osten smelter.

 

Topp med soppen og pynt med finhakket gressløk.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Dette ostesmørbrødet er perfekt å servere til lunsj med venner, eller f.eks til et barseltreff. Kan også serveres til middag. Oppskriften kan varieres med ulike typer sopp, som f.eks kantarell eller steinsopp!

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page