top of page

...

ANNONSE

Slik gjør du

Kjør kjeks og romtemperert smør sammen i en foodprosessor. Smør en 22 cm springform og press blandingen ned i formen.

 

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.

Ha bringebær, vann og sukker i en kjele. Varm opp til kokepunktet. Kjør blandingen sammen med en stavmikser og sil av frøene. Bland inn sitronsaft og gelatinplatene, rør godt.

 

Bland kremost og vaniljesukker godt sammen. Pisk fløte til krem.

 

Rør alt forsiktig sammen og hell over i springformen. La kaken stå i kjøleskapet til den har stivnet helt, gjerne over natten.

 

Pynt med for eksempel hvit sjokolade eller friske bær.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær

En frisk og god ostekake som ikke trenger å stekes i ovnen. Kaken lager du på under 30 minutter, men det er viktig at den får stå i minst 4-6 timer for å sette seg.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page