
...

Ostekake med bringebær
En frisk og god ostekake som ikke trenger å stekes i ovnen. Kaken lager du på under 30 minutter, men det er viktig at den får stå i minst 4-6 timer for å sette seg.
Ostekake med bringebær er en klassisk og fristende dessert som kombinerer den kremete, silkemyke teksturen av ostekake med den friske, syrlige smaken av bringebær. Denne varianten er perfekt for de som elsker en smakfull og balansert dessert, der sødme og syre møtes i en harmonisk miks. Den enkle, men elegante oppskriften byr på en sprø kjeksbunn som gir et deilig kontrast til den lette og luftige ostefyllet.
Toppet med hvit sjokolade eller friske bringebær og eventuelt en bringebærsaus, er denne ostekaken en favoritt til både fest og hverdags. En perfekt dessert for enhver anledning!
(4.7/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kjør kjeks og romtemperert smør sammen i en foodprosessor. Smør en 22 cm springform og press blandingen ned i formen.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.
Ha bringebær, vann og sukker i en kjele. Varm opp til kokepunktet. Kjør blandingen sammen med en stavmikser og sil av frøene. Bland inn sitronsaft og gelatinplatene, rør godt.
Bland kremost og vaniljesukker godt sammen. Pisk fløte til krem.
Rør alt forsiktig sammen og hell over i springformen. La kaken stå i kjøleskapet til den har stivnet helt, gjerne over natten.
Pynt med for eksempel hvit sjokolade eller friske bær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
