top of page

...

Kjør kjeks og romtemperert smør sammen i en foodprosessor. Smør en 22 cm springform og press blandingen ned i formen.

 

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.

Ha bringebær, vann og sukker i en kjele. Varm opp til kokepunktet. Kjør blandingen sammen med en stavmikser og sil av frøene. Bland inn sitronsaft og gelatinplatene, rør godt.

 

Bland kremost og vaniljesukker godt sammen. Pisk fløte til krem.

 

Rør alt forsiktig sammen og hell over i springformen. La kaken stå i kjøleskapet til den har stivnet helt, gjerne over natten.

 

Pynt med for eksempel hvit sjokolade eller friske bær.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær

En frisk og god ostekake som ikke trenger å stekes i ovnen. Kaken lager du på under 30 minutter, men det er viktig at den får stå i minst 4-6 timer for å sette seg.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page