top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel ost.
Så fyller du på med resten av den oppkuttede osten og frukt.
Sett på marmelade, syltetøy ol.
Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
![Foodie Logo hvit.png](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_c1ce59d6c51c42bf982b0961b778ddf1~mv2.png/v1/fill/w_980,h_368,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Foodie%20Logo%20hvit.png)
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
![mobileImage](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_43,w_1024,h_683/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Flere oppskrifter
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
...
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_03011bbc4395408ba8d5325d0de36408~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/norwayseafoods-premiumtorsk-pannestekt-30202.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![En smakfull reise rett over grensen](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_c1a21085f7da4450b704d7801a793521~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_7912.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_afcfdc43afd8447298e2c65c8beff791~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-artikkel-plommer-5015.jpg)
![Ostefat](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_723d44226f57417aa8b1c3217d78a091~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-ostefat-0359.jpg)
Ostefat
Et ostefat fylt med deilige oster fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte oster, prøv dem neste gang du skal lage et ostafat!
(4.7/5)
15 minutter
bottom of page