top of page

...

Multesyltetøy

Multesyltetøy

Hjemmelaget multesyltetøy er kjempegodt og kan brukes til alt fra desserter og kaker, til pålegg.

 

Multesyltetøy er en ekte delikatesse laget av de smakfulle og næringsrike multebærene som vokser i den norske naturen. Med sin naturlige sødme og litt syrlige undertone, er dette syltetøyet perfekt for å bevare smaken av sommeren gjennom hele året. Den myke konsistensen og den intense smaken gjør multesyltetøy til et utmerket pålegg på brødskiven, som fyll i bakverk, eller som tilbehør til ost og desserter.

 

Med en enkel oppskrift og de riktige ingrediensene kan du lage ditt eget hjemmelagde multesyltetøy, og det er en fantastisk måte å ta vare på de skattefulle bærene som vokser i vårt land.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha multer og sukker i en kjele, mos sammen og kok opp.

 

Tilsett syltepulver og rør godt.

 

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

 

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page