top of page

...
Ha multer og sukker i en kjele, mos sammen og kok opp.
Tilsett syltepulver og rør godt.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Multesyltetøy
Hjemmelaget multesyltetøy er kjempegodt og kan brukes til alt fra desserter og kaker, til pålegg.
(4.8/5)
15 minutter
bottom of page