
...

Multesyltetøy
Hjemmelaget multesyltetøy er kjempegodt og kan brukes til alt fra desserter og kaker, til pålegg.
Multesyltetøy er en ekte delikatesse laget av de smakfulle og næringsrike multebærene som vokser i den norske naturen. Med sin naturlige sødme og litt syrlige undertone, er dette syltetøyet perfekt for å bevare smaken av sommeren gjennom hele året. Den myke konsistensen og den intense smaken gjør multesyltetøy til et utmerket pålegg på brødskiven, som fyll i bakverk, eller som tilbehør til ost og desserter.
Med en enkel oppskrift og de riktige ingrediensene kan du lage ditt eget hjemmelagde multesyltetøy, og det er en fantastisk måte å ta vare på de skattefulle bærene som vokser i vårt land.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha multer og sukker i en kjele, mos sammen og kok opp.
Tilsett syltepulver og rør godt.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
