top of page

...

Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Skrap ut frøene fra vaniljestangen og vend dem forsiktig inn i kremen sammen med multene for en jevn og delikat blanding. Server gjerne med nystekte krumkaker for en perfekt kombinasjon av sprøtt og kremet.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Multekrem

Multekrem

Multekrem er en klassisk juledessert som kombinerer silkemyk krem med den unike, syrlige sødmen fra multer. Med et hint av ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Server den gjerne med nystekte krumkaker for en perfekt balanse mellom sprøtt og kremet, eller pynt med hasselnøtter og sitronmelisse for et elegant preg. En dessert som virkelig setter prikken over i-en på julebordet!

(3/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page