...
Slik gjør du
Kjør multene sammen med en stavmikser til en jevn puré og sil vekk frøene.
Pisk egg og sukker til eggedosis og fløten til krem.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Ha litt av multepuréen i en kjele og smelt gelatinplatene i puréen.
Bland alt sammen forsiktig og hell over i en form. Sett kaldt til fromasjen har satt seg, gjerne over natten.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Multefromasj
Multefromasj er en luftig og elegant dessert som virkelig lar de norske multebærene skinne. Med sin rike smak og fløyelsmyke konsistens er den perfekt til høytider og festlige anledninger. Denne oppskriften kombinerer multebær, krem, og eggedosis for å skape en dessert som er både tradisjonell og tidløs. Enkel å lage, men likevel imponerende på bordet.
(4.8/5)
30 minutter