
...

Multefromasj
Multefromasj er en luftig og elegant dessert som virkelig lar de norske multebærene skinne. Med sin rike smak og fløyelsmyke konsistens er den perfekt til høytider og festlige anledninger.
Dette er en fantastisk, frisk og søt dessert som setter en perfekt slutt på ethvert måltid. Denne herlige desserten lages med den delikate smaken av multer, som er kjent for sin balanserte sødme og syre. Multefromasjen kombinerer den friske bærsmaken med en kremet og luftig konsistens som smelter i munnen. Den er enkel å lage og kan enten serveres som en del av et festmåltid eller som en koselig avslutning på en hverdagsmiddag. Med sin naturlige og lyse farge, sammen med den intense bærsmaken, gir multefromasjen en skikkelig sommerfølelse året rundt.
Enkel å lage, men likevel imponerende på bordet.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kjør multene sammen med en stavmikser til en jevn puré og sil vekk frøene.
Pisk egg og sukker til eggedosis og fløten til krem.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Ha litt av multepuréen i en kjele og smelt gelatinplatene i puréen.
Bland alt sammen forsiktig og hell over i en form. Sett kaldt til fromasjen har satt seg, gjerne over natten.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
