top of page

...

Multefromasj

Multefromasj

Multefromasj er en luftig og elegant dessert som virkelig lar de norske multebærene skinne. Med sin rike smak og fløyelsmyke konsistens er den perfekt til høytider og festlige anledninger.

 

Dette er en fantastisk, frisk og søt dessert som setter en perfekt slutt på ethvert måltid. Denne herlige desserten lages med den delikate smaken av multer, som er kjent for sin balanserte sødme og syre. Multefromasjen kombinerer den friske bærsmaken med en kremet og luftig konsistens som smelter i munnen. Den er enkel å lage og kan enten serveres som en del av et festmåltid eller som en koselig avslutning på en hverdagsmiddag. Med sin naturlige og lyse farge, sammen med den intense bærsmaken, gir multefromasjen en skikkelig sommerfølelse året rundt.

 

Enkel å lage, men likevel imponerende på bordet.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kjør multene sammen med en stavmikser til en jevn puré og sil vekk frøene.

 

Pisk egg og sukker til eggedosis og fløten til krem.

 

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Ha litt av multepuréen i en kjele og smelt gelatinplatene i puréen.

 

Bland alt sammen forsiktig og hell over i en form. Sett kaldt til fromasjen har satt seg, gjerne over natten.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page