top of page

...

Slik gjør du

Kjør multene sammen med en stavmikser til en jevn puré og sil vekk frøene.

 

Pisk egg og sukker til eggedosis og fløten til krem.

 

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Ha litt av multepuréen i en kjele og smelt gelatinplatene i puréen.

 

Bland alt sammen forsiktig og hell over i en form. Sett kaldt til fromasjen har satt seg, gjerne over natten.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Multefromasj

Multefromasj

Multefromasj er en luftig og elegant dessert som virkelig lar de norske multebærene skinne. Med sin rike smak og fløyelsmyke konsistens er den perfekt til høytider og festlige anledninger. Denne oppskriften kombinerer multebær, krem, og eggedosis for å skape en dessert som er både tradisjonell og tidløs. Enkel å lage, men likevel imponerende på bordet.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page