![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
Bland medisterdeigen og salt godt sammen til en jevn masse. Spe gradvis med helmelk mens du rører, og tilsett potetmel for å binde farsen.
Tilsett krydderne og bland alt grundig for en balansert smak.
Form medisterkakene ved hjelp av en spiseskje og håndflaten. Dypp både skjeen og hånden i kaldt vann for å unngå at deigen kleber seg.
Stek kakene i en varm stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider. Overfør dem deretter til en ildfast form og stek videre i ovnen på 180 grader i 15–20 minutter til de er gjennomstekte.
Tips! Server medisterkakene med en fyldig fløtesaus, stekte epler og kokte poteter for et tradisjonelt og smakfullt måltid.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
![Foodie Logo hvit.png](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_c1ce59d6c51c42bf982b0961b778ddf1~mv2.png/v1/fill/w_980,h_368,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Foodie%20Logo%20hvit.png)
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
![mobileImage](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_43,w_1024,h_683/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Flere oppskrifter
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
...
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_03011bbc4395408ba8d5325d0de36408~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/norwayseafoods-premiumtorsk-pannestekt-30202.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![En smakfull reise rett over grensen](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_c1a21085f7da4450b704d7801a793521~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_7912.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_afcfdc43afd8447298e2c65c8beff791~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-artikkel-plommer-5015.jpg)
![Medisterkaker](https://static.wixstatic.com/media/382270_453a6e23298e4b1bb2d9a0e4d661de87~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-medisterkaker-5442.jpg)
Medisterkaker
Medisterkaker er en klassiker som setter smaken av jul på middagsbordet. Hjemmelaget medisterfarse med et hint av nellik, ingefær og muskat gir en autentisk julesmak og fyller hjemmet med herlige dufter. Denne enkle oppskriften passer perfekt til tradisjonelle tilbehør som fløtesaus, stekte epler og kokte poteter. En rask og smakfull rett som hører julen til!
(4.7/5)
45 minutter