top of page

...

Bland medisterdeigen og salt godt sammen til en jevn masse. Spe gradvis med helmelk mens du rører, og tilsett potetmel for å binde farsen.

 

Tilsett krydderne og bland alt grundig for en balansert smak.

 

Form medisterkakene ved hjelp av en spiseskje og håndflaten. Dypp både skjeen og hånden i kaldt vann for å unngå at deigen kleber seg.

 

Stek kakene i en varm stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider. Overfør dem deretter til en ildfast form og stek videre i ovnen på 180 grader i 15–20 minutter til de er gjennomstekte.

 

Tips! Server medisterkakene med en fyldig fløtesaus, stekte epler og kokte poteter for et tradisjonelt og smakfullt måltid.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Medisterkaker

Medisterkaker

Medisterkaker er en klassiker som setter smaken av jul på middagsbordet. Hjemmelaget medisterfarse med et hint av nellik, ingefær og muskat gir en autentisk julesmak og fyller hjemmet med herlige dufter. Denne enkle oppskriften passer perfekt til tradisjonelle tilbehør som fløtesaus, stekte epler og kokte poteter. En rask og smakfull rett som hører julen til!

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page