top of page

...

Slik gjør du

Del tomatene i biter. Del fersken i båter og fjern steinen. Del moreller i to og fjern steinen. Ha alt over i en salatbolle.

 

Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

 

Vend vinaigretten sammen med frukten og topp med gresskarkjerner.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Marinert ferskensalat

Marinert ferskensalat

Tomat og fersken passer veldig godt sammen, og denne salaten passer til det meste av grillmat, både til kjøtt og fisk, eller som en rett alene med godt brød til!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page