top of page

...

Marengs

Marengs

Marengs er en luftig, søt og lett dessert som er både enkel å lage og utrolig allsidig. Den består hovedsakelig av eggehviter og sukker, pisket sammen til en stiv masse og deretter bakt til en sprø og lett konsistens.

 

Marengs kan nytes alene, som små søte biter, eller brukes som base i flere deilige desserter, som pavlova eller som topping på frukt og bær. Med sin delikate tekstur og sødme er marengs den perfekte avslutningen på et måltid eller et lekkert innslag på kakebordet. Perfekt for både store og små anledninger!

 

Akkurat disse marengstoppene smaker kjempegodt! Perfekt å servere til kaffen eller som dessert med friske bær og krem.

(5/5)

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page