
...

Marengs
Marengs er en luftig, søt og lett dessert som er både enkel å lage og utrolig allsidig. Den består hovedsakelig av eggehviter og sukker, pisket sammen til en stiv masse og deretter bakt til en sprø og lett konsistens.
Marengs kan nytes alene, som små søte biter, eller brukes som base i flere deilige desserter, som pavlova eller som topping på frukt og bær. Med sin delikate tekstur og sødme er marengs den perfekte avslutningen på et måltid eller et lekkert innslag på kakebordet. Perfekt for både store og små anledninger!
Akkurat disse marengstoppene smaker kjempegodt! Perfekt å servere til kaffen eller som dessert med friske bær og krem.
(5/5)
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
