top of page

...

Mandelcookies

Mandelcookies

Søte, sprø og seige mandelcookies! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

 

Mandelcookies er sprø, deilige småkaker med en herlig balanse mellom sødme og nøtteaktig smak. Disse småkakene er perfekte til kaffekosen, som en søt avslutning på et måltid eller som en hjemmelaget gave til noen du er glad i.

 

Mandlene gir en nydelig tekstur og en dyp, nøtteaktig aroma som løfter smaken til et nytt nivå. Oppskriften er enkel, og du kan variere med sjokoladebiter, krydder eller en klype havsalt for en spennende vri. Enten du liker dem myke og seige eller sprø og knasende, er disse mandelcookiesene en sikker vinner for alle som elsker hjemmelagde godsaker.

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg.

 

Kjør mandlene i en foodprosessor til de er finmalt.

 

Bland alle ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page