top of page

...

Slik gjør du

Skrell og kutt gulrot i små terninger. Ha dem i en kjele med vann og kok i 4 minutter. Ha i ertene og kok i 1 minutt til. Sil av vannet og sett til side.

 

Ha kjøttdeig og salt i en kjøkkenmaskin, miks godt. Tilsett pepper og muskatnøtt, bland godt sammen. Ha i grønnsakene og bland forsiktig sammen.

 

Ha smør i en stekepanne. Form farsen med hendene til mellomstore lunsjkaker. Stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side. Legg kakene over på et stekebrett og stek videre i ovnen på 180 grader i 15 minutter.

 

Spis som de er eller server dem på brødskiver.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Lunsjkaker

Lunsjkaker

En skikkelig klassiker! Lunsjkaker har de aller fleste smakt i varmmat disken på butikken, og de blir som alt annet bedre hjemmelaget! 1 porsjon gir 10 lunsjkaker.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page