top of page

...

Løksaus

Løksaus

Løksaus er en fyldig og smakfull saus som passer perfekt til kjøttretter, spesielt pinnekjøtt og stekte kjøttretter. Denne er super å ha i oppskriftsbanken på ulike sauser du kan lage fra bunnen av!

 

Den karamelliserte løken gir en deilig sødme, mens kraft og fløte balanserer smaken med fylde og dybde. Med enkle ingredienser og kort tilberedningstid er dette en saus som tilfører det lille ekstra til middagen.

 

Prøv den med kraft fra pinnekjøtt for en ekstra smaksrik opplevelse! Server den som tilbehør til det du ønsker og nyt med hele familien.

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket løk og sukker, la løken karamelliseres lett og spe på med kraft og fløte og kok opp.

 

La sausen småkoke i 15 minutter og smak til med salt og pepper.

 

 

Tips! Bruk gjerne kraft fra pinnekjøttet.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page