top of page

...

Lefseruller med spekeskinke

Lefseruller med spekeskinke

Lefseruller med spekeskinke er en smakfull og enkel smårett som passer perfekt til tapasbordet, som forrett eller til piknik. Den kremete osten sammen med salt spekeskinke, frisk basilikum, ruccula og et hint av sødme fra balsamico gir en balansert og delikat smaksopplevelse. Lett å forberede, enkel å servere – og alltid en sikker vinner.

Ikke nok ratings ennå

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smør et jevnt lag kremost over hver lefse. Fordel spekeskinke, basilikumblader og ruccula jevnt utover. Ringle over litt tykk balsamico. Rull lefsene tett sammen og pakk dem gjerne inn i plastfolie. La dem hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter for enklere oppskjæring. Skjær i skiver rett før servering og legg på et fat.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page