
...

Lefseruller med røkelaks
Lefseruller med røkelaks er en klassiker som aldri slår feil – perfekt til koldtbord, tapas, piknik eller som en enkel forrett. Den milde kremosten balanserer den salte røkelaksen, mens vårløk og dill gir friskhet og aroma. Enkle å lage, enkle å servere – og alltid populære på fatet.
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smør et jevnt lag kremost over hver lefse. Fordel skiver av røkt laks jevnt utover. Finhakk dill og vårløk, og strø over fyllet. Rull lefsene tett sammen og pakk dem gjerne i plastfolie. La dem hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter for enklere oppskjæring. Skjær i skiver rett før servering og legg på et fat.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
