top of page

...

Lefseruller med røkelaks

Lefseruller med røkelaks

Lefseruller med røkelaks er en klassiker som aldri slår feil – perfekt til koldtbord, tapas, piknik eller som en enkel forrett. Den milde kremosten balanserer den salte røkelaksen, mens vårløk og dill gir friskhet og aroma. Enkle å lage, enkle å servere – og alltid populære på fatet.

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smør et jevnt lag kremost over hver lefse. Fordel skiver av røkt laks jevnt utover. Finhakk dill og vårløk, og strø over fyllet. Rull lefsene tett sammen og pakk dem gjerne i plastfolie. La dem hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter for enklere oppskjæring. Skjær i skiver rett før servering og legg på et fat.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page