top of page

...

Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun dem i en stekepanne med smør på høy varme i 2 minutter på hver side.

 

Kutt opp løk, poteter, pastinakk og hvitløk. Ha alt i en ildfast form og krydre med salt og pepper.

 

Legg på kotelettene og hell over hvitvin og kraft, legg på rosmarin.

 

Dekk formen godt med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 150 grader i 2-3 timer.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Langtidsstekte nakkekoteletter

Langtidsstekte nakkekoteletter

Når du langtidssteker nakkekotelettene blir de saftige og så møre at de nesten faller fra hverandre. Vil du oppgradere de tradisjonelle kotelettene? Da må du teste denne oppskriften.

(4.6/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page