
...
Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun dem i en stekepanne med smør på høy varme i 2 minutter på hver side.
Kutt opp løk, poteter, pastinakk og hvitløk. Ha alt i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Legg på kotelettene og hell over hvitvin og kraft, legg på rosmarin.
Dekk formen godt med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 150 grader i 2-3 timer.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Langtidsstekte nakkekoteletter
Når du langtidssteker nakkekotelettene blir de saftige og så møre at de nesten faller fra hverandre. Vil du oppgradere de tradisjonelle kotelettene? Da må du teste denne oppskriften.
(4.6/5)
180 minutter