top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun dem i en stekepanne med smør på høy varme i 2 minutter på hver side.

 

Kutt opp løk, poteter, pastinakk og hvitløk. Ha alt i en ildfast form og krydre med salt og pepper.

 

Legg på kotelettene og hell over hvitvin og kraft, legg på rosmarin.

 

Dekk formen godt med aluminiumsfolie og stek midt i ovnen på 150 grader i 2-3 timer.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Langtidsstekte nakkekoteletter

Langtidsstekte nakkekoteletter

Når du langtidssteker nakkekotelettene blir de saftige og så møre at de nesten faller fra hverandre. Vil du oppgradere de tradisjonelle kotelettene? Da må du teste denne oppskriften.

(4.8/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page