
...

Langtidsstekt lammelår
Langtidsstekt lammelår – mørt, smakfullt og perfekt til festbordet!
Dette er en rett som virkelig gjør inntrykk – både på smaksløkene og på gjestene. Når lammelår får godgjøre seg i ovnen i 12 timer, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre. Kombinert med duften av hvitløk, rosmarin og en gyllen, sprø overflate, blir dette en uforglemmelig hovedrett. Server med dampede grønnsaker, poteter og en rik sjysaus laget på den naturlige kraften – enkelt, rustikt og skikkelig luksuriøst.
Perfekt til påske, nyttårsaften eller når du bare vil gjøre litt ekstra stas på middagen.
Ikke nok ratings ennå
720 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Stikk små hull i lammelåret, stikk inn hvitløksfedd og rosmarin i hullene. Gni lammelåret inn med olivenolje og dryss over salt og pepper. Gjør gjerne dette dagen før steking.
Pakk lammelåret godt inn i aluminiumsfolie og stek i 12 timer, eller over natten. Ta lammelåret ut av folien og sil av kraften. Sett det tilbake i ovnen og skru temperaturen opp til 225 grader. Stek videre i 10-15 minutter til det får en gyllen og sprø overflate.
Kok opp kraften og jevn med maisenna. Ha i en klatt smør før servering.
Server med for eksempel hvitvinsdamplede grønnsaker, poteter og sjysausen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
