top of page

...

Langtidsstekt lammelår

Langtidsstekt lammelår

Langtidsstekt lammelår – mørt, smakfullt og perfekt til festbordet!

 

Dette er en rett som virkelig gjør inntrykk – både på smaksløkene og på gjestene. Når lammelår får godgjøre seg i ovnen i 12 timer, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre. Kombinert med duften av hvitløk, rosmarin og en gyllen, sprø overflate, blir dette en uforglemmelig hovedrett. Server med dampede grønnsaker, poteter og en rik sjysaus laget på den naturlige kraften – enkelt, rustikt og skikkelig luksuriøst.

 

Perfekt til påske, nyttårsaften eller når du bare vil gjøre litt ekstra stas på middagen.

Ikke nok ratings ennå

720 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Stikk små hull i lammelåret, stikk inn hvitløksfedd og rosmarin i hullene. Gni lammelåret inn med olivenolje og dryss over salt og pepper. Gjør gjerne dette dagen før steking.

 

Pakk lammelåret godt inn i aluminiumsfolie og stek i 12 timer, eller over natten. Ta lammelåret ut av folien og sil av kraften. Sett det tilbake i ovnen og skru temperaturen opp til 225 grader. Stek videre i 10-15 minutter til det får en gyllen og sprø overflate.

 

Kok opp kraften og jevn med maisenna. Ha i en klatt smør før servering.

 

Server med for eksempel hvitvinsdamplede grønnsaker, poteter og sjysausen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page