top of page

...
Ha salt, pepper, hvitløk, olivenolje og skall/saft fra sitron i en morter. Knus sammen og gni kjelåret godt inn med marinaden. La det ligge på benken en time til å marinere eller over natten i kjøleskap.
Legg kjelåret på et stekebrett og stek på 130 grader i 3 timer. De siste 10 minuttene kan du skru på grillelementet i ovnen om du vil ha en sprø stekeskorpe på kjøttet.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Langtidsstekt kjelår
Kjelår smaker fantastisk og er et godt alternativ til lammelår. Kjøtter er mørt, saftig og mild på smak.
(5/5)
180 minutter
bottom of page