top of page

...

Langtidsstekt kjelår

Langtidsstekt kjelår

Kjelår smaker fantastisk og er et godt alternativ til lammelår. Kjøtter er mørt, saftig og mild på smak.

 

Langtidsstekt kjelår er en utmerket måte å tilberede saftig og mørt lammekjøtt på. Ved å steke kjøttet over flere timer på lav temperatur blir det utrolig mørt og smakfullt, samtidig som det beholder sin naturlige saftighet.

 

Kjelår har en rik og karakteristisk viltsmak som virkelig kommer til sin rett når det kombineres med aromatiske urter, hvitløk og en god marinade eller kraft. Dette er en perfekt rett for søndagsmiddagen eller en festlig anledning der du vil imponere gjestene dine med et skikkelig smaksrikt måltid.

 

Server med ovnsbakte rotgrønnsaker, en kremet potetpuré eller en fyldig saus for den ultimate smaksopplevelsen!

(5/5)

180 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha salt, pepper, hvitløk, olivenolje og skall/saft fra sitron i en morter. Knus sammen og gni kjelåret godt inn med marinaden. La det ligge på benken en time til å marinere eller over natten i kjøleskap.

 

Legg kjelåret på et stekebrett og stek på 130 grader i 3 timer. De siste 10 minuttene kan du skru på grillelementet i ovnen om du vil ha en sprø stekeskorpe på kjøttet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page