
...

Langtidshevet pizzadeig
Med litt ekstra tid får du en pizzadeig med enda mer smak og bedre konsistens. Når deigen hever sakte over mange timer, utvikler den en fyldigere smak og en luftigere struktur som gir tynne, sprø bunner med perfekt tyggemotstand. Denne oppskriften krever bare noen få minutter med arbeid – resten gjør tiden for deg. Resultatet er en pizzabunn som gir ekte restaurantfølelse hjemme.
(4.9/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha alle ingrediensene over i en kjøkkenmaskin, bland sammen og la maskinen elte deigen i minst 10 minutter til den er smidig.
Dekk bollen med plastfolie og et håndkle, la deigen heve på et lunt sted (maks 20 grader) i minst 10 timer til dobbel størrelse.
Del deigen i emner, 1 kg mel gir 3 til 4 pizzabunner.
Kjevle eller press deigen ut til tynne bunner og topp med dine favoritter.
Tips: På Foodie.no finner du mange gode oppskrifter på både pizzasaus og spennende toppinger.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



