top of page

...

Langtidshevet pizzadeig

Langtidshevet pizzadeig

Med litt ekstra tid får du en pizzadeig med enda mer smak og bedre konsistens. Når deigen hever sakte over mange timer, utvikler den en fyldigere smak og en luftigere struktur som gir tynne, sprø bunner med perfekt tyggemotstand. Denne oppskriften krever bare noen få minutter med arbeid – resten gjør tiden for deg. Resultatet er en pizzabunn som gir ekte restaurantfølelse hjemme.

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha alle ingrediensene over i en kjøkkenmaskin, bland sammen og la maskinen elte deigen i minst 10 minutter til den er smidig.

 

Dekk bollen med plastfolie og et håndkle, la deigen heve på et lunt sted (maks 20 grader) i minst 10 timer til dobbel størrelse.

 

Del deigen i emner, 1 kg mel gir 3 til 4 pizzabunner.

Kjevle eller press deigen ut til tynne bunner og topp med dine favoritter.

 

Tips: På Foodie.no finner du mange gode oppskrifter på både pizzasaus og spennende toppinger.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page