top of page

...

Lammewraps

Lammewraps

Lammewraps med feta, grønnsaker og urter – en saftig og smakfull vri på restemiddagen!

 

Disse wrapsene er alt du vil ha i én hånd: saftig lammekjøtt, friske grønnsaker, salt feta og et hint av sitron og urter. Perfekt når du har rester av lammelår i kjøleskapet og vil lage noe raskt, friskt og utrolig godt.

 

Innpakket i myke lefser eller pitabrød blir dette en hverdagsfavoritt med smak av Midtøsten og Middelhavet – like digg til middag som i matpakken dagen etter.

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomaten i mellomstore biter. Skrell agurk og del den i to, skrap ut kjernen og kutt i biter. Finkutt rødløk og del oliven i to, fjern eventuelle olivenstener. Bland grønnsakene med fetaost, skall og saft fra sitron, olivenolje, mynte, persille og smak til med salt og pepper.

 

Stek lammekjøttet i litt olje i en stekepanne på høy varme, her er rester av lammelår perfekt å bruke.

 

Anrett og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page