top of page

...

Lammerester burger

Lammerester burger

Har du rester av lammekjøtt etter påsken?

 

Gjør dem om til en saftig og smakfull burger! Denne enkle oppskriften lar deg bruke opp restene på en genial måte – med sprøstekte burgerbrød, frisk salat med fetaost, og lune lammestykker som gir masse smak.

 

Perfekt som en rask middag eller en litt ekstra digg lunsj!

Prøv å ikke kast resterene, gjør de heller god som ny igjen med denne oppskriften!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Varm lammekjøttet i en stekepanne eller i stekeovn.

 

Stek burgerbrødene gyllen.

 

Kutt opp tomat, rødløk og agurk, vend sammen med sitronsaft og fetaost, smak til med salt og pepper.

 

Monter burgeren og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page