top of page

...

Slik gjør du

Skrell og kutt grønnsakene i biter, ha dem over i en langpanne og vend sammen med olivenolje, salt og pepper. Hell i vannet.

 

Stikk små hull i lammelåret, stikk inn hvitløksfedd og rosmarin i hullene. Gni lammelåret inn med olivenolje og dryss over salt og pepper. Gjør gjerne dette 5-6 timer før steking.

 

Ha lammelåret over i  langpannen og stek i 5-6 timer på 90 grader til du får en kjernetemperatur på 65 grader, da er lammelåret medium stekt. Ta lammelåret ut av ovnen og sil av kraften. Sett det tilbake i ovnen og skru temperaturen opp til 225 grader. Stek videre i 10 minutter til gyllen.

 

Kok opp kraften og jevn med maisenna. Ha i en klatt smør før servering.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Lammelår

Lammelår

Lammelår er påskens nasjonalrett og med denne oppskriften får du et saftig, mørt og smakfullt lammelår.

(4.7/5)

360 minutter

Lagre
bottom of page