top of page

...

Slik gjør du

Kutt laks i tynne skiver.

 

Finhakk sjalottløk, kapers, gressløk og dill. Bland sammen med kapers lake, dijon sennep, skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper.

 

Kutt agurk i tynne strimler.

 

Anrett laksen med agurk og ruccula og hell over dressingen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Laks crudo

Laks crudo

Laks crudo med masse gode smaker av blant annet kapers, gressløk og dill. Perfekt som forrett, eller om du vil kose deg litt ekstra.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page