top of page

...

Laks crudo

Laks crudo

Laks crudo med masse gode smaker av blant annet kapers, gressløk og dill. Perfekt som forrett, eller om du vil kose deg litt ekstra.

 

Dette er en frisk, smakfull og stilig rett som kombinerer kvaliteten på rå laks med et smaksrikt og syrlig preg.

 

Denne enkle, men imponerende retten henter inspirasjon fra italiensk og japansk matkultur, og serveres ofte som en forrett eller som en del av en delikat sjømatmiddag.

 

Den rå laksen, skåret i tynne skiver, får et ekstra løft av ingredienser som sitron, olivenolje, urter og gjerne en touch av chili eller ingefær for å gi en spennende balanse av smaker.

 

Laks crudo er perfekt for de som elsker fersk sjømat og ønsker å nyte laksens naturlige smak på sitt beste!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kutt laks i tynne skiver.

 

Finhakk sjalottløk, kapers, gressløk og dill. Bland sammen med kapers lake, dijon sennep, skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper.

 

Kutt agurk i tynne strimler.

 

Anrett laksen med agurk og ruccula og hell over dressingen.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page