
...

Laks crudo
Laks crudo med masse gode smaker av blant annet kapers, gressløk og dill. Perfekt som forrett, eller om du vil kose deg litt ekstra.
Dette er en frisk, smakfull og stilig rett som kombinerer kvaliteten på rå laks med et smaksrikt og syrlig preg.
Denne enkle, men imponerende retten henter inspirasjon fra italiensk og japansk matkultur, og serveres ofte som en forrett eller som en del av en delikat sjømatmiddag.
Den rå laksen, skåret i tynne skiver, får et ekstra løft av ingredienser som sitron, olivenolje, urter og gjerne en touch av chili eller ingefær for å gi en spennende balanse av smaker.
Laks crudo er perfekt for de som elsker fersk sjømat og ønsker å nyte laksens naturlige smak på sitt beste!
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Kutt laks i tynne skiver.
Finhakk sjalottløk, kapers, gressløk og dill. Bland sammen med kapers lake, dijon sennep, skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper.
Kutt agurk i tynne strimler.
Anrett laksen med agurk og ruccula og hell over dressingen.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
