
...

Kvikklunsj kake
Kvikklunsj-kake – en sjokoladedrøm med norsk tvist!
Dette er kaken som virkelig stjeler showet i påsken! En saftig sjokoladebunn med fløte og kakao, fylt og dekket med silkemyk sjokoladekrem – og ikke minst omkranset av den ikoniske Kvikklunsj-sjokoladen. Perfekt til bursdag, påske, fest eller når du bare vil imponere med noe ekstra lekkert.
Med friske bær, makroner eller mer sjokolade på toppen blir dette en kake både store og små vil elske.
En ekte norsk favoritt i festdrakt!
Ikke nok ratings ennå
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk romtemperert smør og sukker sammen. Tilsett eggene, én etter én og pisk godt mellom hver gang. Sikt i hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao, vekselsvis med fløte, vend godt sammen.
Hell røren i en springform (22 cm) dekket med bakepapir i bunnet.
Stek på 180 grader i 45-50 minutter, i forvarmet ovn. Avkjøl helt på rist.
Pisk sammen romtemperert smør, melis, vaniljesukker, kakao og kaffe.
Del kaken i to lag og fordel kremen jevnt i midten, på toppen og rundt.
Dekk sidene av kaken med kvikklunsj og pynt med for eksempel friske bær, sjokolade og makroner.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
