top of page

...

Krutonger

Krutonger

Hjemmelagde krutonger er perfekt i ulike salater og andre retter som trenger litt krunsj!

 

Krutonger er små, sprø biter av brød som er perfekt for å tilføre tekstur og smak til både salater, supper og gratenger.

 

De er enkle å lage hjemme og gir en ekstra dimensjon til maten. Du kan lage krutonger med forskjellige typer brød, som surdeigsbrød, baguette eller fullkornsbrød, og smaksette dem med urter, hvitløk eller krydder for å tilpasse dem til retten.

 

De kan også varieres med å tilsette ost eller olivenolje for enda mer smak. Disse er ikke bare en praktisk måte å bruke opp gammelt brød på, men en smakfull måte å gjøre maten ekstra spennende!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt brødet i terninger og ha det over på et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje, persille, salt og pepper.

 

Stek i ovnen på 180 grader i 15 minutter til krutongene er sprø og gyllen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page