top of page

...

Pisk rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem.

Finhakk sjalottløk.

 

Fyll krustadene med kremet rømme, finhakket sjalottløk og topp med sikkaviar.

 

Visste du at? Sikkaviar er norges svar på svenskenes løyrom. Den er laget av rogn fra Sik som er en fiskeart i laksefamilien og som fanges i ferskvann. Sik finnes i store deler av landet. Sikkaviar har en utrolig fin form og farge noe som gjør den veldig dekorativ i matretter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Krustader med sikkaviar

Krustader med sikkaviar

Krustader fylt med kremet rømme, sjalottløk og sikkaviar. Dette er en perfekt smårett du kan servere til aperitiff og passer perfekt til champagne.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page