top of page

...

Slik gjør du

Pisk rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem.

Finhakk sjalottløk.

 

Fyll krustadene med kremet rømme, finhakket sjalottløk og topp med sikkaviar.

 

Visste du at? Sikkaviar er norges svar på svenskenes løyrom. Den er laget av rogn fra Sik som er en fiskeart i laksefamilien og som fanges i ferskvann. Sik finnes i store deler av landet. Sikkaviar har en utrolig fin form og farge noe som gjør den veldig dekorativ i matretter.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Krustader med sikkaviar

Krustader med sikkaviar

Krustader fylt med kremet rømme, sjalottløk og sikkaviar. Dette er en perfekt smårett du kan servere til aperitiff og passer perfekt til champagne.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page