...
Pisk rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem.
Finhakk sjalottløk.
Fyll krustadene med kremet rømme, finhakket sjalottløk og topp med sikkaviar.
Visste du at? Sikkaviar er norges svar på svenskenes løyrom. Den er laget av rogn fra Sik som er en fiskeart i laksefamilien og som fanges i ferskvann. Sik finnes i store deler av landet. Sikkaviar har en utrolig fin form og farge noe som gjør den veldig dekorativ i matretter.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Krustader med sikkaviar
Krustader fylt med kremet rømme, sjalottløk og sikkaviar. Dette er en perfekt smårett du kan servere til aperitiff og passer perfekt til champagne.
(5/5)
15 minutter