top of page

...

Krustader med sikkaviar

Krustader med sikkaviar

Krustader fylt med kremet rømme, sjalottløk og sikkaviar. Dette er en perfekt smårett du kan servere til aperitiff og passer perfekt til champagne.

 

Krustader med sikkaviar er en uimotståelig og delikat rett som gir en smakfull opplevelse i hver bit. De sprø krustadene fungerer som en perfekt base for den luksuriøse og salte sikkaviaen, som gir en herlig kontrast til den lette, kremete teksturen.

 

Denne småretten er ideell som en sofistikert forrett eller en del av et eksklusivt tapasbord. Med sine friske, delikate smaker og elegante presentasjon, er krustadene med sikkaviar en fantastisk måte å imponere gjester på, samtidig som de tilfører et snev av klasse til enhver anledning.

 

Enkel å tilberede, men likevel smakfullt raffinert!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem.

Finhakk sjalottløk.

 

Fyll krustadene med kremet rømme, finhakket sjalottløk og topp med sikkaviar.

 

Visste du at? Sikkaviar er norges svar på svenskenes løyrom. Den er laget av rogn fra Sik som er en fiskeart i laksefamilien og som fanges i ferskvann. Sik finnes i store deler av landet. Sikkaviar har en utrolig fin form og farge noe som gjør den veldig dekorativ i matretter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page