top of page

...

Krustader med røkelakskrem

Krustader med røkelakskrem

Krustader fylt med en røkelakskrem laget på blant annet rømme, gressløk og dill. Proppfull av smak og en perfekt smårett.

 

Dette er en smakfull og elegant rett som kombinerer det beste av sjømat og kremet fyll i en perfekt liten bit. Disse sprø, små krustadene fylles med en lett og luftig krem laget av røkelaks, som gir en fantastisk røkt og delikat smak.

 

Den kremete konsistensen og de friske, smakfulle innslagene av urter og sitron gjør denne retten til en perfekt forrett eller smårett ved enhver anledning. Server dem på en buffet, som del av et tapasbord eller som en smakfull forrett til en middag – disse krustadene er både enkle å lage og imponerende i smak.

 

De er et ideelt valg når du ønsker å imponere gjestene med noe både lekkert og elegant, uten at det krever mye tid på kjøkkenet.

(4.3/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt røkelaksen i små biter.

 

Finhakk sjalottløk, gressløk og dill.

 

Pisk kremost, rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem. Vend inn røkelaks, sjalottløk og dill.

 

Fyll krustadene med røkelakskremen og topp med gressløk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page