top of page

...

Kutt røkelaksen i små biter.

 

Finhakk sjalottløk, gressløk og dill.

 

Pisk kremost, rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem. Vend inn røkelaks, sjalottløk og dill.

 

Fyll krustadene med røkelakskremen og topp med gressløk.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Krustader med røkelakskrem

Krustader med røkelakskrem

Krustader fylt med en røkelakskrem laget på blant annet rømme, gressløk og dill. Proppfull av smak og en perfekt smårett.

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page