
...

Krustader med røkelakskrem
Krustader fylt med en røkelakskrem laget på blant annet rømme, gressløk og dill. Proppfull av smak og en perfekt smårett.
Dette er en smakfull og elegant rett som kombinerer det beste av sjømat og kremet fyll i en perfekt liten bit. Disse sprø, små krustadene fylles med en lett og luftig krem laget av røkelaks, som gir en fantastisk røkt og delikat smak.
Den kremete konsistensen og de friske, smakfulle innslagene av urter og sitron gjør denne retten til en perfekt forrett eller smårett ved enhver anledning. Server dem på en buffet, som del av et tapasbord eller som en smakfull forrett til en middag – disse krustadene er både enkle å lage og imponerende i smak.
De er et ideelt valg når du ønsker å imponere gjestene med noe både lekkert og elegant, uten at det krever mye tid på kjøkkenet.
(4.3/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt røkelaksen i små biter.
Finhakk sjalottløk, gressløk og dill.
Pisk kremost, rømme, sitronsaft, salt og pepper til en luftig krem. Vend inn røkelaks, sjalottløk og dill.
Fyll krustadene med røkelakskremen og topp med gressløk.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
