top of page

...

Krustader med røkelaks

Krustader med røkelaks

Krustader med røkelaks – enkel og smakfull påskesmårett!

 

Krustader med røkelaks er den perfekte lille munnfullen til påskebordet! Sprø butterdeigsskåler fylt med deilige røkelaks-ruller gir en herlig kombinasjon av salt, syrlig og friskt – akkurat det man ønsker seg som en liten forrett, til tapasbordet eller som fingermat til påskelunsjen.

 

De er superenkle å lage, ser lekre ut, og forsvinner raskt fra fatet! Dryss gjerne litt gressløk over for en lekker finish!

Ikke nok ratings ennå

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Plasser krustadene utover på et serveringsfat.

 

Skjær røkelaks i mindre biter og rull dem i fine ruller og legg i krustadene.

 

Pynt med litt finkuttet gressløk over og dryss gjerne over litt pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page