
...

Krustader med røkelaks
Krustader med røkelaks – enkel og smakfull påskesmårett!
Krustader med røkelaks er den perfekte lille munnfullen til påskebordet! Sprø butterdeigsskåler fylt med deilige røkelaks-ruller gir en herlig kombinasjon av salt, syrlig og friskt – akkurat det man ønsker seg som en liten forrett, til tapasbordet eller som fingermat til påskelunsjen.
De er superenkle å lage, ser lekre ut, og forsvinner raskt fra fatet! Dryss gjerne litt gressløk over for en lekker finish!
Ikke nok ratings ennå
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Plasser krustadene utover på et serveringsfat.
Skjær røkelaks i mindre biter og rull dem i fine ruller og legg i krustadene.
Pynt med litt finkuttet gressløk over og dryss gjerne over litt pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
