
...

Krustader med brie krem
Små krustader fylt med briekrem og toppet med finhakket tørkede tranebær.
Krustader med brie og krem er en elegant og smakfull smårett som passer perfekt til både festlige anledninger og som en deilig forrett.
De sprø, små krustadene fylles med en rik og kremet blanding av brie, som smelter i munnen, og gir en delikat, fyldig smak. Kombinert med en lett syrlighet fra eventuelle friske urter eller en skvett sitron, får retten en perfekt balanse mellom det kremete og det knasende.
Det er en fantastisk måte å utnytte den deilige smaken av brie på, og denne retten vil garantert imponere gjestene. Enten det er en middag, buffet eller en hyggelig samling, disse små bitene er både enkle å lage og svært tilfredsstillende å spise!
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt de hvite kantene av brien. Del i terninger og ha over i en foodprosessor. Kjør til du får en luftig og glatt krem.
Full krustadene med briekremen og topp med finhakket tørkede tranebær.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
