top of page

...

Krustader med brie krem

Krustader med brie krem

Små krustader fylt med briekrem og toppet med finhakket tørkede tranebær.

 

Krustader med brie og krem er en elegant og smakfull smårett som passer perfekt til både festlige anledninger og som en deilig forrett.

 

De sprø, små krustadene fylles med en rik og kremet blanding av brie, som smelter i munnen, og gir en delikat, fyldig smak. Kombinert med en lett syrlighet fra eventuelle friske urter eller en skvett sitron, får retten en perfekt balanse mellom det kremete og det knasende.

 

Det er en fantastisk måte å utnytte den deilige smaken av brie på, og denne retten vil garantert imponere gjestene. Enten det er en middag, buffet eller en hyggelig samling, disse små bitene er både enkle å lage og svært tilfredsstillende å spise!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt de hvite kantene av brien. Del i terninger og ha over i en foodprosessor. Kjør til du får en luftig og glatt krem.

 

Full krustadene med briekremen og topp med finhakket tørkede tranebær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page