top of page

...

Krumkaker

Krumkaker

Ingen jul uten krumkaker! Disse sprø, tynne kakene er en klassiker på kakebordet og passer perfekt fylt med multekrem, pisket krem med vaniljestang, eller som sprø topping over desserter og iskrem. Med et deilig hint av kardemomme er krumkakene både enkle å lage og uimotståelig gode. Gjør julen ekstra spesiell med denne tidløse favoritten!

 

Disse er en tradisjonell norsk julekake som har en sprø og delikat konsistens, og en fantastisk smak. De tynne, sprø kakene lages ofte med et jern, noe som gir dem den karakteristiske mønsterformen, og de kan enten serveres som de er, eller fylles med søte kremfyll for en ekstra luksuriøs smak.

 

Perfekte å servere til julekaffen, eller som en liten søtbit til enhver anledning!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk egg og sukker til en luftig og lys eggedosis. Smelt smøret, la det avkjøles, og rør det forsiktig inn i eggedosisen.

 

Sikt hvetemel og kardemomme over blandingen, og vend det forsiktig inn til du får en jevn og klumpfri røre.

 

La røren hvile i 15 minutter for å få en ekstra smidig konsistens. Stek deretter krumkakene i et krumkakejern til de blir gyldenbrune og sprø.

 

Form krumkakene raskt mens de er varme – rull dem til kremmerhus eller legg dem over bunnen på et glass for å lage små skåler. Avkjøl før servering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page