top of page

...

Pisk egg og sukker til en luftig og lys eggedosis. Smelt smøret, la det avkjøles, og rør det forsiktig inn i eggedosisen.

 

Sikt hvetemel og kardemomme over blandingen, og vend det forsiktig inn til du får en jevn og klumpfri røre.

 

La røren hvile i 15 minutter for å få en ekstra smidig konsistens. Stek deretter krumkakene i et krumkakejern til de blir gyldenbrune og sprø.

 

Form krumkakene raskt mens de er varme – rull dem til kremmerhus eller legg dem over bunnen på et glass for å lage små skåler. Avkjøl før servering.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Krumkaker

Krumkaker

Ingen jul uten krumkaker! Disse sprø, tynne kakene er en klassiker på kakebordet og passer perfekt fylt med multekrem, pisket krem med vaniljestang, eller som sprø topping over desserter og iskrem. Med et deilig hint av kardemomme er krumkakene både enkle å lage og uimotståelig gode. Gjør julen ekstra spesiell med denne tidløse favoritten!

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page