
...

Kremet tomatsuppe med ostesmørbrød
Kremet tomatsuppe med nystekte ostesmørbrød. En perfekt rett til helgekosen!
Kremet tomatsuppe med ostesmørbrød er en klassisk og deilig kombinasjon som gir både varme og smakfull glede. Den fyldige tomatsuppen har en balansert blanding av sødme og syrlighet, og den kremete konsistensen gir en herlig rikdom som gjør den ekstra trøstende. Når du serverer den sammen med nystekte ostesmørbrød, som er sprø utenpå og smeltet og myk inni, får du en perfekt harmoni mellom smakene. Denne retten er en skikkelig favoritt for både voksne og barn, og den er enkel å lage, men allikevel imponerende.
Perfekt som middag på en kald dag eller som en varmende rett for å glede smaksløkene.
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt tomatene i biter og legg dem på et stekebrett sammen med sjalottløk kuttet i grove biter. Dryss over olivenolje og bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.
Ha tomatene over i en blender sammen med tomatpuré, sukker og fløte. Kjør sammen til en jevn suppe. Ha suppen over i en kjele og gi et kjapt oppkok. Smak til med salt og pepper.
Smør alle brødskivene med smør. Ha revet ost på halvparten av brødskivene og legg det andre brødet på toppen. Varm en stekepanne til middels varme og ha i en klatt smør.
Stek ostesmørbrødene på begge sider til osten er smeltet og brødet har en gyllen farge.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
