top of page

...

Slik gjør du

Kutt tomatene i biter og legg dem på et stekebrett sammen med sjalottløk kuttet i grove biter. Dryss over olivenolje og bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Ha tomatene over i en blender sammen med tomatpuré, sukker og fløte. Kjør sammen til en jevn suppe. Ha suppen over i en kjele og gi et kjapt oppkok. Smak til med salt og pepper.

 

Smør alle brødskivene med smør. Ha revet ost på halvparten av brødskivene og legg det andre brødet på toppen. Varm en stekepanne til middels varme og ha i en klatt smør.

 

Stek ostesmørbrødene på begge sider til osten er smeltet og brødet har en gyllen farge.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kremet tomatsuppe med ostesmørbrød

Kremet tomatsuppe med ostesmørbrød

Kremet tomatsuppe med nystekte ostesmørbrød. En perfekt rett til helgekosen!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page