top of page

...

Kutt tomatene i biter og legg dem på et stekebrett sammen med sjalottløk kuttet i grove biter. Dryss over olivenolje og bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Ha tomatene over i en blender sammen med tomatpuré, sukker og fløte. Kjør sammen til en jevn suppe. Ha suppen over i en kjele og gi et kjapt oppkok. Smak til med salt og pepper.

 

Topp med for eksempel creme fraiche og chiliflak.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kremet tomatsuppe

Kremet tomatsuppe

Kremet tomatsuppe laget på ovnsbakte tomater og fyldig fløte. Sunn, rask og skikkelig digg middag!

(5/5)

40 minutter

Lagre
bottom of page