top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt halvparten av soppen i biter, behold den andre halvparten hel.

 

Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett soppen og stek videre i et par minutter.

 

Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser.

 

Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.


Stek resten av soppen i smør og krydre med salt og pepper.

 

Server suppen med smørstekt sopp og topp med timianblader.

 

Tips! Tilsett litt hjemmelaget soppsoya eller soyasaus for en enda rikere smak.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Kremet soppsuppe

Kremet soppsuppe

Det beste med høsten er alle de gode råvarene Norge har å by på! Sopp fra skogen er en av våre favoritter, og denne suppen lyser opp en grå høstdag, med gode smaker og deilig kremet konsistens! Bruk den soppen du finner og lag din egen versjon!

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page