top of page

...

Kremet rigatoni pasta med svartkål

Kremet rigatoni pasta med svartkål

Kremete svartkål rigatoni med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.

 

Dette er en pasta med svartkål som er smakfull og næringsrik rett som kombinerer den deilige, fyldige smaken av kremet pasta med den jordnære og litt bitre smaken fra svartkål.

 

Denne retten er både mettende og smakfull, og den kan enkelt tilpasses etter hva du har tilgjengelig av ingredienser. Den kremete sausen, laget med fløte og litt ost, gir en deilig kontrast til den lett stekte svartkålen, som tilfører både tekstur og dybde.

 

Passer perfekt til både en hverdagsmiddag og en koselig helgmiddag, og den vil garantert imponere både familie og venner!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.

 

Kok pastaen al dente.

 

Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.

 

Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page