
...

Kremet rigatoni pasta med svartkål
Kremete svartkål rigatoni med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.
Dette er en pasta med svartkål som er smakfull og næringsrik rett som kombinerer den deilige, fyldige smaken av kremet pasta med den jordnære og litt bitre smaken fra svartkål.
Denne retten er både mettende og smakfull, og den kan enkelt tilpasses etter hva du har tilgjengelig av ingredienser. Den kremete sausen, laget med fløte og litt ost, gir en deilig kontrast til den lett stekte svartkålen, som tilfører både tekstur og dybde.
Passer perfekt til både en hverdagsmiddag og en koselig helgmiddag, og den vil garantert imponere både familie og venner!
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.
Kok pastaen al dente.
Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
