top of page

...

Kok potetene al dente, altså ikke helt møre.

 

Bland sammen rømme, majones, sylteagurk, lake og vårløk.

 

Smak til med salt, pepper og litt av laken til sylteagurkene.

Vend potetene forsiktig inn.

 

Tips! Lag gjerne potetsalaten i god tid før servering, da blir smaken enda bedre.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kremet potetsalat

Kremet potetsalat

Kremet potetsalat er det perfekte tilbehør til alt fra grillmat til kjøtt og fisk. Det er enkelt å lage og blir mye bedre enn den du kjøper ferdig.

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page