
...

Kremet pasta med sopp og chili
En sterk og god pastarett med smak fra den norske skogen, og lite spark fra chili, gjør denne retten til en skikkelig smaksbombe.
Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.
Dette er en rett som kombinerer det beste av både kremet rikdom og spennende krydder. Den myke og fyldige sausen laget med fløte gir en luksuriøs base, mens den friske soppen tilfører en jordnær smak og tekstur.
Chilien gir retten et hint av varme som hever smaken på en fantastisk måte, og skaper en perfekt balanse mellom kremet og krydret. Denne pastaen er rask å lage, men smaker som en middag fra en fin restaurant. Den passer perfekt til både hverdags og helg, og kan varieres med ulike sopptyper for ekstra dybde!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk, chiliflak og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med revet parmesan.
Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
